[ Post made via iPad ]

Код: Выделить всё
Мене звуть пан Mike Bjorn, адвокат за професією, і я послав цей лист місяць тому, але я не впевнений, що його електронною поштою швидко, тому що я не чув від вас, це є причиною, чому я повторюю ще раз. Я в руках документи, що мій покійний клієнт зробив депозит. Це буде моє зміна в певній кількості 4500000 євро в офшорних рахунках. Чи готові ви бути моїм партнером? Якщо все в порядку з вами, не могли б ви Будь ласка, напишіть мені назад і дати номер свого мобільного телефону, щоб ми могли обговорити це ви надіслати мені лист на мою особисту адресу.
З повагою.
MikeНапишите в личных данных правду - что Вы из Киевской Руси - Украины (а не из Хазарского Каганата, который сдох ~1000 лет назад) и они наверняка от Вас отстанут - побоятсяBiginelli писал(а):Теперь нигерийские письма мне пишут так:
...
З повагою.
Mike[/code]
это расплата за черно-красный флагBiginelli писал(а):Теперь нигерийские письма мне пишут так:
Ну и его и погнали...Гретхен писал(а):Террорист систематически опаздывал, отсутствовал на рабочем месте и ленился писать отчеты.
Гнать таких надо!
l
интересно телефон приемной президента если ему написать он позвонит ?Biginelli писал(а):Теперь нигерийские письма мне пишут так:
напишіть мені назад і дати номер свого мобільного телефону, щоб ми могли обговорити це ви надіслати мені лист на мою особисту адресу...
А что, неплохая идея!maks писал(а): интересно телефон приемной президента если ему написать он позвонит ?
Нашего тоже: http://kremlin.ru/contactsmaks писал(а):телефон нашего президента можно найти с полпинка в интернете,
У нас многие мужики - рыболовы, Вам кого?maks писал(а): а как по поводу рыболова ? его телефон также доступен ?
Вот те на! Так это Вы рассылаете эти письма?maks писал(а):мені нікого , нехай той пан нігериіць з усіми размовляє , за гроші, за рибу , за котлети з тої риби
Лучше дать телефон отдела по борьбе с организованной преступностьюmaks писал(а):интересно телефон приемной президента если ему написать он позвонит ?Biginelli писал(а):Теперь нигерийские письма мне пишут так:
напишіть мені назад і дати номер свого мобільного телефону, щоб ми могли обговорити це ви надіслати мені лист на мою особисту адресу...